Map-icon 

 KAKO DO NAS?

 

korisnicka-pitanja

prijava-kvarova

STANJEVODOMJERA

 

 

list2

O B A V I J E S T

korisnicima vodoopskrbnog sustava

kojom se potrošači obavještavaju da je prethodna obavijest koju smo objavili u nedjelju i dalje na snazi te zbog upita koje dobivamo od građana dajemo detaljnije pojašnjenje kojim obavještavamo da je mutnoća prisutna na područjima.


- Pazarište i Klanac,
- Bužim i Smiljan,
- Medak, Ribnik, Bilaj i odmorište ZIR na autocesti,
- Lički Osik, naselja do granice s Općinom Perušić,
- Gospić - jugoistočni dio grada preko rijeke Novčice, Budak i Budačka ulica od Budačkog mosta do benzinske crpke.


Na tim područjima voda nije za piće, ali se može koristiti za sanitarne i higijenske potrebe te pripremu jela nakon termičke obrade.
U odnosu na stanje u nedjelju mutnoća je bitno umanjena i njezine vrijednosti su tek nešto iznad maksimalno dopuštenih, ali za davanje obavijesti da je voda pitka moramo poštovati određene procedure te tek po nestanku mutnoće uzeti uzorke vode i napraviti mikrobiološku analizu.
Uz navedeno obavještavamo potrošače da je do pada tlaka i nestanka vode na višim etažama u Gospiću u jutarnjim satima došlo zbog kvara u Brušanima koji se dogodio oko 4 sata. Kvar je detektiran, ali ukoliko njegovo otklanjanje zahtijeva zatvaranje vode popravak će biti izvršen u noćnim satima.
S obzirom na sve evidentno je da je situacija vrlo složena, ali u takvoj situaciji dajemo sve od sebe i radimo na ublažavanju stanja najviše koliko je to moguće.

GRAD GOSPIĆ | LSŽ | HRVATSKE VODE | OPĆINA PERUŠIĆ

USLUGA d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju

Bužimska 10, 53000 Gospić, Ličko Senjska Županija, Hrvatska

OIB: 90077579259 | IBAN: HR6523400091100126790

Copyright © 2014-2015. Sva prava pridržana.