Map-icon 

 KAKO DO NAS?

 

korisnicka-pitanja

prijava-kvarova

STANJEVODOMJERA

 

 

list2

Izgradnja kanalizacije Grada Gospića (Bilajska ulica s dijelom priključnih ulica)

Nakon pojavljivanja problema na kolniku u Bilajskoj ulici u mjesecu studenome prošle godine i privremene sanacije koja je izvršena dana 22. studenoga 2016. godine, a kojoj je bio cilj uspostavljanje sigurnosti prometa, sudionici u građenju  pristupili su aktivnostima koje trebaju rezultirati trajnom sanacijom problematične dionice kolnika.

Otklanjanje nedostataka je ugovorna obveza izvoditelja radova GIP Pionir d.o.o. i obavit će se u jamstvenom roku.

Uvidom u stanje kolnika utvrđeno je da je na jednom dijelu u okviru privremeno sanirane dionice došlo do daljnjeg slijeganja (u zoni spajanja Ribničke ulice), a također i na dijelu kolnika od Ribničke do Senjske ulice. U svrhu sigurnosti odvijanja prometa Hrvatske ceste d.o.o. su prošli tjedan naložile postavljanje odgovarajuće prometne signalizacije te je utvrđeno da se promet može odvijati bez opasnosti za sudionike u prometu ukoliko se pridržavaju danih ograničenja.

Ovim putem obavještavamo javnost da će se radnje za konačnu sanaciju izvršiti u nekoliko potrebnih koraka uz konačan završetak u tjednu iza uskršnjih blagdana što je uvjetovano tehnologijom sanacije i podzemnim vodama čija prisutnost je u najvećoj mjeri i uzrok ovakvog stanja.

Na kraju, molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih ograničenja, kako u razdoblju prije početka sanacije - 20. ili 21.03.2017., tako i za njezinog trajanja.

 

1.png2.png3.png4.png5.png6.png

GRAD GOSPIĆ | LSŽ | HRVATSKE VODE | OPĆINA PERUŠIĆ

USLUGA d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju

Bužimska 10, 53000 Gospić, Ličko Senjska Županija, Hrvatska

OIB: 90077579259 | IBAN: HR6523400091100126790

Copyright © 2014-2015. Sva prava pridržana.